Onze Missie

Design is onze Passie,
coderen ons DNA

RIVR staat garant voor kwalitatief hoogstaande, eigentijdse en op-maat-gemaakte ontwerpen opgebouwd uit efficiënte code en voorzien van overtuigende teksten en dit alles in combinatie met een zorgvuldig uitgekiende marketingstrategie. Met deze kwaliteitsgaranties maken wij het verschil en streven wij naar een langdurige samenwerking met onze klanten! Ons team streeft ernaar om van elk project een uniek, digitaal meesterwerk te maken. Om het gebruiksgemak te verzekeren, creëren we visueel aantrekkelijke ontwerpen die geoptimaliseerd zijn voor gebruikers en zoekmachines. Onze projecten worden zo ontworpen dat de weergave ervan zich automatisch aanpast aan de grootte van om het even welk scherm. Denken wij hierbij maar aan laptops, desktop, tablets en smartphones.

Werkwijze

Onze Fundamenten

Image

Design

Design is een kunst. Het RIVR-team beheerst deze kunst als geen ander. Wij creëren visueel en digitaal aantrekkelijke, optimaal presterende en unieke meesterwerken. Met deze unieke creaties verleiden wij uw klanten én zoekmachines.

Image

Development

RIVR beschikt over een gespecialiseerd team van webdevelopers. Heeft u een digitale droom, een geweldig idee voor een app? Of heeft u een hybride platform nodig voor desktop en mobiele toestellen? Wij maken van uw droom, idee of nood een realiteit.

Image

Service

RIVR biedt u een zeer uitgebreide service. Dankzij een sterk team van web- en grafisch designers, copywriters en GDPR-specialisten. De meer dan 12 jaren ervaring en honderden succesvolle projecten zorgen ervoor dat wij u online succes en kwaliteit kunnen garanderen.