E-Commerce Boomt

Webshop

Webshops ‘boomen’… Het zorgt ervoor dat u, ook in de virtuele wereld, de strijd kan aangaan met uw concurrenten. De eerste stap naar een efficiënte, veilige en succesvolle webshop is zonder twijfel een goed webdesign.

RIVR heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van op maat gemaakte webshops.  We houden daarbij rekening met uw budget en uw wensen.

VRIJBLIJVEND GESPREK!

Webwinkel Ontwikkeling

Waarom kiezen voor RIVR?

Zo kunt u kiezen voor uw eigen kassasysteem en kan uw webshop gelinkt worden aan uw eigen boekhoudpakket.  RIVR zorgt daarnaast ook voor een aantal API-koppelingen in uw webshop die interessant kunnen zijn om bepaalde zaken te automatiseren: een ingevuld bestelformulier wordt rechtstreeks in uw systeem ingevoerd, het genereren van een factuur, automatische synchronisatie van uw voorraadniveaus, het plaatsen van bestellingen bij uw leveranciers in geval van beperkte voorraad …

Veiligheid is een belangrijke pijler bij het ontwikkelen van uw webshop.  Om de veiligheid van u en uw klanten te garanderen, werken wij steeds met de nodige API-koppelingen zodat de online betalingen op een veilige manier kunnen verlopen.

Dankzij de vele mogelijke API-koppelingen zorgen wij ervoor dat u veel efficiënter uw webshop kan beheren.