Adverteren op Sociale Media

Social Media Marketing

Sociale media is niet meer weg te denken uit ons leven. Elke dag bekijken miljoenen mensen Facebook, Instagram, Linkedln, Twitter, You Tube, Google +, Weblogs… Het is dus een uitstekend kanaal om uw bedrijf of merk bekend te maken bij een groot publiek.


Sociale Media Marketing is een zeer dynamische en uitdagende strategie. Door het gebruik van de veelgebruikte platforms Facebook, Twitter en Linkedln kan u in interactie gaan met uw bezoekers. Uw bezoeker krijgt namelijk meteen de kans om te reageren op uw ‘posts’.

VRIJBLIJVEND GESPREK!

Social Media Marketing

Waarom kiezen voor RIVR?

Ons team bekijkt via welke sociale kanalen uw bezoekers het snelst richting uw website gaan, welk kanaal u het best inzet voor uw contacten, voor het delen van aanbiedingen, voor het organiseren van winacties…

U merkt het… Een goed ontworpen website en een goed doordachte Sociale Media Strategie gaan dus hand in hand. Het doel is uiteindelijk om een voor u interessante Return On Investement (ROI) te realiseren.

Ongeacht de strategie die u kiest, RIVR garandeert u een persoonlijke webmarketingcampagne, afgestemd op het budget en de noden van uw bedrijf.