Webmarketing

SEO - Zoekmachine Optimalisatie

Iedereen maakt gebruik van een zoekmachine om informatie op te zoeken. Een zoekmachine, als Google en Bing, is dus een niet te onderschatten kanaal. Via SEO optimaliseren we de structuur van de code en zoeken/koppelen we links van andere relevante websites aan uw website (linkbuilden).

  • Verhoog aantal bezoekers op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines

  • Bezorg uw website een zo hoog mogelijke ranking in zoekmachines

VRIJBLIJVEND GESPREK!

Stappenplan

Onze Werkwijze

Image

1. Keyword Analyse

Bij een SEO-campagne is het kiezen van de juiste zoektermen cruciaal. SEO heeft namelijk betrekking op onbetaalde zoekresultaten. RIVR onderzoekt welke zoektermen het best renderen voor uw website. Door te focussen op relevante keywords en longtail keywords zorgen we ervoor dat u voor de juiste keywords gevonden wordt bovenaan in de ranking van de zoekmachine verschijnt.

Image

2. Analyse Website

Na het analyseren van de juiste zoektermen, analyseren we uw website op fouten. We stellen een roadmap op van alle aanpassingen die dienen te gebeuren aan uw website, rekening houdend met de +200 ranking factors die uw ranking in de zoekmachines bepalen.

Image

3. Content Analyse

Bij een SEO-campagne is het noodzakelijk dat we de inhoud van uw website analyseren. Hierbij optimaliseren we onder andere de titeltags, metabeschrijvingen, heading structuren, … Daarnaast optimaliseren we de teksten van uw website zodat deze optimaal gebruik maken van de vooraf geselecteerde keywords.

Image

4. Optimalisatie Code

Daarna optimaliseren we de code van uw website. Hierbij pakken we de code en structuur van uw website aan. Zo nemen we onder meer de snelheid van uw website onder handen alsook meta tags, alt tags, , XML-sitemap en alle andere 200 factoren die uw ranking in de zoekmachines bepalen. U merkt meteen dat SEO diep geïntegreerd is in uw website.

Image

5. Positie Tracking

Na het afronden van de optimalisatie fase, wilt u uiteraard weten of de campagne de gewenste resultaten heeft. RIVR scant de positie (ranking in de zoekmachine) van uw website. Door een historiek bij te houden kunnen we een analyse maken van hoe u website presteert op de verschillende zoekwoorden Vervolgens kunnen we uw campagne bijsturen om een maximaal resultaat te behalen.

Image

6. Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van uw SEO-strategie. We zorgen ervoor dat uw website gelinkt wordt vanaf andere relevante websites. Op deze manier is uw online visibiliteit nog groter en vinden bezoekers ook via andere websites de weg naar uw platform.

Search Engine Optimalisatie

Waarom kiezen voor RIVR?

SEO is, zoals u merkt, diep geïntegreerd in uw website. RIVR optimaliseert uw website door het verbeteren van code, inhoud, structuur en externe links. Omdat SEO betrekking heeft op onbetaalde zoekresultaten optimaliseren we, doorheen het proces, voor alle 200 SEO-parameters van Google.
Wij houden bijvoorbeeld rekening met de titeltag, metabeschrijving, laadsnelheid, heading, structuur, XML-sitemap, mobiele gebruiksvriendelijkheid, 404-pagina, SSL-beveiliging …

Ons doel is uiteindelijk om u een zo hoog mogelijke positie binnen Google of een andere zoekmachine te geven.  Dit kan echter weken of maanden duren, afhankelijk van uw huidige inspanningen.

RIVR
Search Engine Optimalisatie

Wat moet u zeker weten over Zoekmachine Optimalisatie!

  • Doel: verhogen van de visibilteit en ranking van uw website in een zoekmachine.

  • SEO heeft betrekking op onbetaalde zoekresultaten ook wel organische resultaten genoemd.

  • U moet geduld hebben! Het kan weken of maanden duren om een hoge positie te verkrijgen.

  • Het resultaat is wisselend! Doordat u met andere bedrijven wedijvert om de beste ranking, wisselen de plaatsen voortdurend. U moet het dus zien als een investering op middellange termijn.