Webmarketing

Digital Marketing op maat


Digital Marketing in de vorm van zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine advertenties en sociale media marketing zijn een essentieel onderdeel van een hedendaagse multichannel-marketingstrategie. Door de exponentieel toenemende digitalisering en complexiteit van media is er een voortdurende verschuiving in het gedragspatroon van potentiële consumenten.

  • SEO (Search Engine Optimization) / zoekmachineoptimalisatie

  • SEA (Search Engine Advertising) / adverteren in zoekmachines

  • Social Media Marketing

VRIJBLIJVEND GESPREK!

RIVR Digital Marketing

Waarom kiezen voor RIVR?

RIVR heeft een jarenlange expertise opgebouwd binnen webmarketing. Zo kunnen wij zorgen voor een grotere visibiliteit van uw website, het genereren van meer offerteaanvragen (leads) via uw website of de stijging van het aantal aankopen in uw webshop. Afhankelijk van het type onderneming en de doelgroep werken we met een andere strategie.

We hanteren steeds 3 strategieën (SEO, SEA, Social Media Advertising) om uw online vindbaarheid in zoekmachines en social media te verhogen. Als u gemakkelijk online wordt gevonden, zullen meer mensen de weg naar uw bedrijf vinden.

Ongeacht de strategie die u kiest, RIVR garandeert u een persoonlijke webmarketingcampagne, afgestemd op het budget en de noden van uw bedrijf.