Corporate Branding

Digital Design

Op zoek naar een goede brandingstrategie die uw bedrijfsverhaal en waarden vorm geeft? RIVR biedt uw bedrijf een all-in-brandingspakket aan: we helpen u bij de ontwikkeling van een persoonlijk logo, een huisstijl voor al uw communicatie, de persoonlijkheid en voice van uw bedrijf. Dit is tenslotte wat mensen onthouden wanneer ze uw website bezoeken. De uitstraling waarvoor u kiest, laat een unieke indruk na.

VRIJBLIJVEND GESPREK!

Hoe behandelen we uw project

Onze Werkwijze

Image

1. Persoonlijk gesprek

In een eerste persoonlijk gesprek bekijken we wat RIVR voor u kan betekenen. Van zodra uw verwachtingen op vlak van visualisatie en creativiteit duidelijk zijn, start ons team met de ontwikkeling van een goede brandigstrategie die uw bedrijfsverhaal en waarden vorm geeft.

Image

2. Digitaal ontwerp

Ons team van grafisch designers helpt u graag bij het digitaal ontwerpen van een persoonlijk logo, een huisstijl voor uw communicatie… Wij zorgen ervoor dat uw digital design uw troeven weerspiegelt en een positief gevoel geeft aan uw klanten

Image

3. Uitwerken Design

Het uitwerken van uw digital design is de volgende stap. Dankzij onze jarenlange ervaring weten onze designers precies hoe ze uw digital design moeten ontwikkelen om een zo hoog mogelijk rendement te halen binnen uw budget.

Onze Troeven

Waarom kiezen voor RIVR?

RIVR helpt u bij het vertellen van uw verhaal op uw persoonlijke manier.  We denken, samen met u, na over waarom klanten voor u moeten kiezen.  Dit gaat verder dan het product dat u verkoopt en/of de kostprijs, het gaat ook over het gevoel en de associatie die mensen bij uw merk en product krijgen.  Op deze manier kiezen klanten niet alleen voor u omwille van uw diensten of producten, maar ook omwille van uw goede naam.

Wij zorgen ervoor dat uw website uw troeven weerspiegelt en een positief gevoel geeft aan uw klanten.

Persoonlijke Aanpak

Personal Branding

Bij personal branding vormen we een individu om tot een succesvol merk.  Hierbij richten we ons vooral op uw aanwezigheid en vindbaarheid op het net.  Het gaat dus niet per se om uw stijl en persoonlijkheid.  Personal branding is vooral gericht op eenmanszaken, werkzoekenden en freelancers… die op zoek zijn naar nieuwe klanten of die hun specialiteiten willen uitspelen op de markt.

RIVR zorgt ervoor dat u, als individu, als merk wordt voorgesteld op het net, waardoor dit voor u heel wat waardevolle resultaten kan opleveren.  RIVR bepaalt, samen met u, de juiste doelgroep voor uw dienst of product.  We onderzoeken uw meerwaarde, unieke voordelen, kennis, specialiteiten en spelen deze uit in uw website.