Laat uw website renderen

Creatief Webdesign

Een website ontwikkelen, gebeurt niet op één, twee, drie. Het team van RIVR neemt de nodige tijd om een website te ontwikkelen op uw maat.. Doordat wij het hele proces van ontwerp tot operationele website met de juiste zorg en aandacht doorlopen, zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaande en veilige website.

VRIJBLIJVEND GESPREK!

How we work

Our Workflow

Image

1. Persoonlijk Gesprek

In een eerste persoonlijk gesprek bekijken we wat RIVR voor u kan betekenen. Ons team kijken, samen met u, uw verwachtingen en wensen op vlak van visualisatie en creativiteit.

Image

2. Voorstel Webdesign

Het bepalen van het design van uw website is een belangrijke stap. Een design moet aantrekkelijk zijn maar tegelijk ook rekening houden met de User interface (UX) en geoptimaliseerd zijn voor conversies. Er staat dus veel op het spel bij het ontwerp.

Image

3. Ontwikkeling Website

Het ontwikkelen van de website is de volgende stap. Deze code bepaalt niet alleen de snelheid van uw website, maar ook beïnvloedt ook de ranking binnen de zoekmachines Google en Bing. Aangezien er niets zo vervelend is als een trage website, besteden wij hier veel aandacht aan. Daarnaast houden we ook rekening met SEO voor de structuur van uw website.

Image

4. Inhoud

Welke inhoud wilt u delen met uw klanten? Wat is uw verhaal? De inhoud van uw website is sterk afhankelijk van de doelgroep die u wilt bereiken en het rendement dat u wilt behalen. De copywriters van RIVR zijn specialisten in het vertellen van uw unieke verhaal.

Image

5. Testfase

In de testfase is uw website bijna klaar. We bekijken, samen met u, of de website voldoet aan uw wensen; zowel op technisch als op inhoudelijk vlak. Een team van specialisten test uw website uitgebreid op bugs en snelheid. Bent u niet tevreden? Wij doen nog de nodige aanpassingen.

Image

6. Lancering

Klaar voor de lancering? Bent u een tevreden klant? Dan maken wij uw website operationeel. U bent nu digitaal zichtbaar voor elke potentiële klant, bezoeker, partner… en kan u de digitale strijd aangaan met uw concurrenten.

Een aantrekkelijk design levert klanten op

Design Proces

In een eerste fase is het vooral belangrijk dat wij een zicht krijgen op uw digitale droom: hoe wilt u uw bedrijf visueel vereeuwigen op het internet.  Uw website is vaak het eerste contactpunt met de klant.  Ons team zorgt voor een kwalitatief en gepersonaliseerd webdesign dat meteen een goede indruk na laat.

RIVR heeft reeds 12 jaar ervaring met webdesign op maat.  Het creëerde al websites voor meer dan honderden klanten.

Een efficiente code scoort in Google

Development

Bent u overtuigd van het webdesign?  Dan start RIVR het omzetten van het grafisch design naar een functionele website.  Dit betekent dat wij uw website van begin tot eind opbouwen met behulp van verschillende programmeer talen (HTML, CSS, Javascript, PHP).

Voor het ontwikkelen en beheer van uw website gebruikt RIVR bestaande contentmanagementsystemen (CMS), zoals WordPress.

Uw website makkelijk zelf aanpassen

Wordpress Webdesign

Wordpress is een populair, opensource systeem content management systeem (CMS) gebouwd PHP dat ideaal is voor startende ondernemingen, éénmanszaken en KMO’s.  Ongeveer 1 op 4 websites maken gebruik van het WordPress CMS systeem als achterliggende engine. De reden waarom er zoveel websites WordPress gebruiken? Simpel, het CMS systeem is veilig en makkelijk te onderhouden.

Wordpress staat bekend om zijn uitgebreide mogelijkheden. Zo kan U met WordPress u website makkelijk zelf beheren en aanpassen wanneer u wilt. Er is geen technische expertise of code vereist om aanpassingen in de teksten van uw website aan te passen. U kan makkelijk zelf nieuwe paginas aanmaken wanneer u nieuws of promoties online wilt zetten.

Jarenlange expertise en resultaten

Waarom kiezen voor RIVR?

    • Wij ontwerpen een website op maat waarbij rekening gehouden wordt met de doelgroep.
    • Wij houden rekening met meer dan 200 SEO punten, zoals een SEO-vriendelijke structuur, geoptimaliseerde broncode, optimalisatie naar paginasnelheid, …
  • Onze developpers houden vast aan enkele belangrijke kwaliteitseisen. Zo is elke website steeds geoptimaliseerd voor elk toestel, zowel desktop als mobiel; SEO-vriendelijk, technisch geoptimaliseerd volgens de +200 parameters van google; Uitgebreid getest in elke browser en maximaal beveiligd