Verbeter uw ROI

Conversie Optimalisatie

Wanneer u een website ontwikkelt, hebt u slechts 1 doel voor ogen: een hoog rendement! Concreet betekent dit dat u meer klanten wilt, meer omzet, meer winst. Het is dus van groot belang dat u onderzoekt wat bezoekers op uw website precies doen: welke acties ondernemen ze en wat verlangt u van uw bezoekers? Uw website moet renderen! Daarom is het belangrijk dat u een conversievriendelijke website hebt.

VRIJBLIJVEND GESPREK!

Stappenplan

Onze Werkwijze

Image

1. Website Analyse

Met een grondige website analyse bekijken wij de verkoopimpact van uw website. Het doel is natuurlijk om de ROI van uw website, platform of webshop te verhogen.

Image

2. Optimalisatie

RIVR is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw conversies. Wij onderzoeken of uw potentiële klanten een actie onderneemt die voor u rendabel is. Uw website wordt zo ontwikkeld dat potentiële klanten zo snel mogelijk op de juiste plaats terecht komen op uw website. Daarom is het belangrijk dat u een gebruiksvriendelijke website hebt!

Image

3. Analyze & Tracking

Het is uiteraard belangrijk dat we de conversies analyseren. RIVR analyseert de efficiëntie van het hele salesproces via Google-analytics. We geven u meteen een beeld van wat de klant op uw website precies doet: een contactaanvraag, webshop, offerteaanvragen, inschrijving voor een nieuwsbrief…

Verhoog het aantal transacties op uw website

Waarom kiezen voor RIVR?

RIVR kan hiervoor zorgen! Ons team is gespecialiseerd in het optimaliseren van deze conversies (conversion optimalisation).  Wij onderzoeken wanneer een bezoeker een actie onderneemt die u van hem verlangt.  Dit kan een contactaanvraag zijn, een inschrijving op een nieuwsbrief of een bestelling in uw webshop…   Met een optimalisatie kunnen wij ervoor zorgen dat meer bezoekers de gewenste acties ondernemen op uw website.